У Римі триває зустріч Протоігуменів та Провінційних економів Василіянського Чину св. Йосафата

18 вересня 2018 р. Б., в Головному осідку Василіянського Чину Св. Йосафата у Римі, під проводом Всесвітлішого Отця Протоархимандрита Ґенезія Віомара та за участю Головної Управи Чину, розпочалася зустріч Протоігуменів та Провінційних економів, яка триватиме до 21 вересня.

На початку зустрічі, Преосвященний Владика Діонісій Ляхович ЧСВВ, виголосив для учасників духовну конференцію.

Опісля, вступне слово про цілі і завдання даного зібрання, яке було скликане згідно Постанови ХІІІ Римської Генеральної Капітули 2016 р. Б., промовив Всесв. Отець Протоархимандрит.

Відтак, перший день програми, під проводом Головного радника та секретаря о. Діонисія Заведюка ЧСВВ, був присвячений огляду стану кожної Провінції, який представили Протоігумени та Провінційні Економи.

19 вересня 2018 р. Б., відбувся другий день зустрічі Протоігуменів та Провінційних економів у Римі, за участю Протоархимандрита та Головної Управи Чину. Цього дня, до обіду, учасники взяли участь у загальній аудієнції з Папою Франциском на площі Св. Петра у Ватикані.

На післяобідній сесії, під проводом Генерального Вікарія о. Йоанікія Чверенчука ЧСВВ, відбулося представлення стану Провінції Найсвятішого Спасителя в Україні, який провели Протоігумен о. Йоан Школик ЧСВВ та Провінційний економ о. Веніамин Чернега ЧСВВ.

Опісля, для учасників виголосив конференцію о. д-р Теодосій Грень ЧСВВ, віце-ректор Папської колегії св. Йосафата в Римі, після чого відбулося також загальне обговорення економічної сфери Чину у світлі представленої тематики.

За матеріалами: osbm.org.ua

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар