У Погоні відбулася проща католицьких шкіл

12 травня до Погінського монастиря Успіння Божої Матері з'їхалися учні католицьких шкіл України, щоб подякувати Богові та радісно провести спільний час. До Погоні прибуло понад 10 шкіл католицького спрямування, а також малята з одного садочка.

Учасники прощі мали змогу збагатитись духовно, приступаючи до Святої Тайни Сповіді та приймаючи Ісуса у  Євхаристії під час Ахриєрейської Літургії, яку очолив владика Йосафат Мощич, єпископ Чернівецької єпархії УГКЦ.

Паломники збагачувались не лише духовно, а й інтелектуально, фізично та інформаційно під час цікавого квесту «З Божим словом прямуємо до щасливого життя», який організував о. Амвросій Козак, ЧСВВ разом із командою Василіянських аніматорів Івано-Франківська. Завдяки різноманітним завданням учасники з користю та захопленням провели цей час.

Поки діти насолоджувались квестом, батьки та вчителі мали можливість послухати повчальні науки о. Йосафата Фітеля, ЧСВВ та о. Петра Майби, СДБ, а також більше з ними поспілкуватися.

Завершальною ноткою прощі католицьких шкіл стало посвячення усіх учнів під Покров Пресвятої Богородиці перед чудотворною Погінською іконою. Опісля відбулось мирування та окроплення свяченою водою.

За матеріалами: osbm.if.ua

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар