У парафії Царя Христа в м. Івано-Франківську відбувся перший

Чудового осіннього ранку 21 жовтня 2017 року, вперше за всю історію парафії при монастирському храмі Отців Василіян Царя Христа в м. Івано-Франківську відбулася чудова подія під назвою: «Фестиваль талантів «Ви світло для світу» (Мт. 5,14)».

Діти мали змогу проявити свої здібності та вміння у 4 різних номінаціях: музика, літературне читання, спів та малювання. Зрозуміло, конкурс відбувався у різних вікових групах. Всі діти-учасники були неймовірно щирими у своїх виступах чи роботах та зуміли пробудити у глядачів найтепліші почуття.

Деякі дітки на сцені були вперше, для них це був приємний досвід і можливість виявити свої дарування та вміння. Діти, які взяли участь у фестивалі, подарували справжнє свято кожному присутньому.

Усі були вельми вдячні організаторам та учасникам за такий збір позитиву та добра на цьому святі, за цю подію і за можливість насолодитися безмежністю дитячої творчості, а передусім були вдячні Богові, який щедро роздає всім свої таланти. Члени журі натхненно заслуховували учасників і мали тільки один день, – а, зрештою, ще й цілу ніч! – для того, щоб визначити переможців.

У неділю 22 жовтня для дітей та їхніх батьків у парафії Царя Христа день був особливим, адже саме цього дня нагороджували переможців «Фестивалю талантів». Це був день, сповнений карамеллю, кольоровими кульками, золотистими грамотами, пізнавальними подарунками та надзвичайною радістю! Переможців було багато, адже оцінювались дві вікові категорії у чотирьох номінаціях. Перші місця розділили 7 учасників, другі місця також 7, а треті місця – 6 учасників фестивальних змагань.

Кожен з них залишився задоволеним і щасливим. Тож велика подяка всім: і дітям, і батькам! Успіх цьогорічного фестивалю вселяє надію, що це свято дитячої творчості стане надалі хорошою традицією для парафії.

За матеріалами: osbm.if.ua

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар