У храмі св. Онуфрія перебуватиме ікона з мощами блаженної Йосафати Гордашевської

З ініціативи Головної Управи Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії, яке готується відзначення 125-літнього ювілею у 2017 році, виготовлено ікону блаженної Йосафати Гордашевської, Співзасновниці Згромадження, із вмонтованими мощами.

Цю ікону написав словацький іконописець, а з нагоди святкувань 1025-річчя Хрещення Руси-України у Києві її благословив Блаженніший Патріарх Святослав, Глава УГКЦ.

25 серпня 2013 року подорожуюча ікона блаженної Йосафати рочпочала своє «паломництво» з Аргентини, потім Бразилія, США, Канада, Австралія, Польща, Словаччина, Сербія, Німеччина і зараз Україна.

Ця ікона подорожує по спільнотах сестер та парафіях цілого світу, де Сестри Служебниці провадять своє служіння для народу та цілої Вселенської Церкви.

28 листопада, в храмі св. Онуфрія у Львові, протягом дня перебуватиме ікона з мощами блаженної Йосафати Гордашевської. Запрошуємо вірних на моління перед іконою Блаженної Йосафати. Віримо, що Блаженна Йосафата, яка за свого земного життя була перейнята духом служіння ближнім, у цей рік Дияконії буде для усіх вірних знаком надії на Божу присутність у житті нашого народу.

Прес-служба osbm.in.ua

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар