У Червонограді відбулися Великодні гаївки

Свято Воскресіння Господнього є одним із найважливіших у християнському році. Недаремно нам відведено цілих 40 днів, щоб підготуватися до Великодня. Адже Великий Піст - це особливий час підготовки нашої душі до Пасхи. Традиційно Марійська Дружина з м. Червонограда, при парафії св. Юрія оо. Василіян, щороку організовує на ці свята гаївки на міській площі міста. Метою цього дійства є розповісти людям про Воскреслого Ісуса, донести їм всю радість цього свята та об'єднатися разом у святкуванні.

Молоді хлопці та дівчата протягом Великого Посту сумлінно готуються до цієї події, щоб її учасникам було не тільки весело, але й цікаво. В організації свята брали участь близько сорока марійців зі старшої та молодшої групи. Вони самостійно продумували програму і водночас були аніматорами, тобто проводили всі гаївки, ігри, банси, конкурси.

Цього року гаївки відбувалися 28 та 29 квітня на міській площі. День розпочинався та закінчувався молитвою і благословенням о. Климента Грещака, ЧСВВ, який є духовним провідником Марійської Дружини. У неділю Господь подарував хорошу погоду, щоб дітлахи міста могли прославити Воскреслого Христа. А в понеділок через рясний дощ учасники гаївок були запрошені на перегляд фільму.

День завершувався традиційною акцією «Обійми за усмішку», де присутні дарували один одному найщиріші обійми та хороший настрій. А щоб зацікавити більше сучасної молоді, ми розповсюджували інформацію на нашій сторінці в Інстаграм та інших соціальних мережах за хештегом #святкуємоВеликденьразом.

Повідомила Любов Олійник

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар