«Різдво об’єднює серця»: молодіжна коляда у Червонограді

13 січня при Червоноградському монастирі св. Юрія Марійська Дружина, яка діє при парафії, приймала у гостях василіянську молодь з Гошева, Львова та Жовкви. Вже втретє відбувається такого роду зустріч молодих колядників.

«Різдво - це шанс, який ось уже дві тисячі років випадає щороку для кожного. Шанс стати щасливішим, добрішим. Шанс стати кращим і відкрити своє серце для любові».

Протягом дня в повітрі витала приємна святкова атмосфера. Спершу було представлення спільнот; під час представлень усмішки не сходили з уст присутніх. Далі свято продовжилось гучними колядками, цікавими сценками, Вертепом та іншими дійствами. Опісля була святкова гостина, що супроводжувалась згодом цікавою програмою. Захопливі конкурси, які не залишили жодного байдужим. Лунали жарти і веселий сміх. Це була ще одна нагода стати ближчими один до одного та відкрити своє серце для любові. Наколядувалися ми досхочу... Цей день залишив після себе море хороших спогадів, тепло у серці кожного. Це був ще один крок до встановлення тіснішої дружби між спільнотами.

Радісні і усміхнені обличчя молодих людей - це щось неймовірне. Такі зустрічі для молоді справді необхідні. Кожний з нас мав змогу провести весело і цікаво час, але головне - з Богом. В цей особливий час відкриймо свої серця, прославляймо народженого Христа!

Мирослава Скрипник та Ірина Якуб’як

Світлини: МоКаДо

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар