Храмове свято у василіянській семінарії

8 січня 2016 р., в Монастирі Отців Василіян в Брюховичах (Львів), відбулися святкування празника Святого Йосифа Обручника, під час яких Архієрейську Божественну Літургію очолив Преосвященний Владика Богдан Манишин, Єпископ-помічник Стрийської єпархії УГКЦ.

З Владикою Богданом співслужили Отці Василіяни, серед яких були присутні Протоігумени Василіянських Провінцій в Україні: о. Пантелеймон Саламаха ЧСВВ (Провінція Найсвятішого Спасителя) та о. Павло Райчинець ЧСВВ (Провінція Святого Миколая), а також Ігумен монастиря і Ректор Василіянського Інституту о. Йосафат Хаймик ЧСВВ, разом з Настоятелями різних Василіянських монастирів та єпархіальними священиками.

Під час Літургії, Архієрей звернувся до присутніх з пастирським словом, в якому висловив роздуми на різдвяну тематику, зокрема про Пресвяту Родину, особливо підкресливши приклад Святого Йосифа.

Після Богослужінь, відбулася також різдвяна вистава, яку підготували ченці-студенти Василіянського Інституту Філософсько-Богословських Студій, що діє при Монастирі Св. Йосифа.

Джерело: osbm.org.ua

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар