Запрошуємо на театральну виставу «Крізь сон» семінаристів-василіян (15 лютого)

15 лютого 2015 р. Б. о 18:00 год. в академічному театрі для дітей та юнацтва (м. Львів, вул. Гнатюка, 11) відбудеться вистава, під назвою "Крізь сон” (на мотив Чарльза Діккенса «Різдвяна історія»). Виставу представить монаший театр «В каптурах» з Василіянського Інституту Філософсько-Богословських студій ім. Митрополита Йосифа Вельямина Рутського.
Поринаючи у сон, головний герой згадує різноманітні моменти із свого життя, людей, які творили історію його буття, дотепні шкільні історії, вуличне життя, втрата батька. Закам’яніле серце поволі починає відчувати тепло Різдвяного періоду. Насичена подіями вистава, збагачена музичним супроводом, звеличена веселою колядою, примушує людське серце радіти і сумувати, плакати і відчувати щастя, призадуматися і зробити висновки.
Треба зауважити, що цьогорічна нова вистава «Крізь сон» театру «В каптурах» пройшла вже по різних куточках нашої держави. Свою мандрівку брати розпочали з Бучача, потім Чортків, та Кам’янець-Подільськ. Опісля, відправилися на східні терени України, зокрема, до Запоріжжя та Харкова. А в столиці України, ченці також завітали в гості з колядою до Апостольського Нунція в Україні Томаса Едварда Галліксона та Блаженнішого Святослава, глави УГКЦ. Закінчилась мандрівка у Луцьку веселою колядою та щасливими усмішками всіх присутніх.
Отож, запрошуємо відвідати чудову виставу «Крізь сон», щоб ще відчути тепло різдвяного періоду, який ось-ось завершиться.

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар