Завершення навчального року в школі василіянських аніматорів МоКаДо

Кожна людина –

острів всередині себе,

і він може побудувати міст до іншого, якщо...

йому дозволять бути самим собою. (Р. Роджерс)

Спільнота василіянських аніматорів МоКаДо, що діє при храмі Серця Христового в Жовкві – це середовище в якому зростають і виховуються сильні, сміливі особистості та практикуючі християни. Нещодавно наша команда поповнилася новими і  талановитими аніматорами. Кожен з цих ентузіастів (а їх 11) пройшов довгий шлях. Вони починали свою дорогу як діти, що роблять перші свої кроки: несміливо та боязко, але рік навчання та невтомної праці не пройшов марно.

Результатом є успішно зданий тест кожним учасником школи із таких дисциплін як: педагогіка, ігрологія, бансологія, лідерство та інших На пам’ять за засвоєні знання вони отримали Сертифікат.

Звісно необійшлося без святкуваня. Усі мали змогу досхочу натанцюватися бансів, взяти участь у конкурсах та навіть отримати солодкі призи. Настоятель нашого храму о. Володимир Маланюк, ЧСВВ розділив з нами цю радісну хвилину в нашій спільноті.

Певна річ, ми чекаємо ще більше таких веселих та позитивних аніматорів у свій колектив, а зараз вітаємо усіх, хто став членом нашої родини МоКаДо! Як сказав св. Альберт Хмельовський «Людина повинна бути доброю, як хліб. Повинна бути, як хліб, котрий для всіх лежить на столі, від якого кожен може відрізати собі шматок і наїстися, коли голодний!». Тому бажаємо Вам наші аніматори бути тим хлібом, який втамовує духовний голод. Бажаємо не жаліти віддавати себе іншим, бо лише віддавши – ми наповнюємо своє серце!

Настя Кріп, Галина Шиделко

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар