Візит Протоігумена о. Пантелеймона Саламахи, ЧСВВ до Свято-Покровського монастиря у смт. Покотилівка

28-29 березня 2015 року Протоігумен о. Пантелеймон Саламаха, ЧСВВ разом із Провінційним Економом о. Макарієм Солюком, ЧСВВ відвідав василіянську св. обитель, що на Харківщині. У рамках візиту був оглянутий монастир, усі прилеглі території, а також обговорено подальший  план розвитку монастиря на майбутнє.

У неділю, 29 березня, відслужилась Божественна Літургія. Проповідь була акцентована на тому, який важливий правдивий шлях у кожного з нас до Бога. Зверталася також увага на важливості богопосвяченого служіння на теренах Слобожанщини, потреба якого зростає з кожним роком все більше і більше. «Для нас усіх, особливо зараз, є дуже важливим моментом підтримати всі наші монастирі на сході України, які потребують духовно-моральної, а також і матеріальної допомоги» ‒ сказав о. Протоігумен.

На літургії, крім Протоігумена, Економа й Настоятеля співслужили о. Іван Сивак із Львівщини та о. Максим Кролевський з Полтавщини.

На закінчення свого візиту о. Пантелеймон висловив щиру подяку настоятелю о. Йосифу Щурові, ЧСВВ та о. Василю Огірку, ЧСВВ, які ревно служать та спричиняються до духовного розвитку на східних теренах України.

  Повідомив: о. Макарій Солюк, ЧСВВ

 

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар