Відпустові богослужіння у монастирі Св. Миколая в Крехові

21-22 травня у Крехівському монастирі, з нагоди Празника перенесення мощей Святого Миколая Чудотворця, відбулися урочисті молитовні святкування.

Відпуст розпочався урочистим походом до джерела у лісі біля якого отці-василіяни здійснили Чин водосвяття. Згодом, відбулася хресна дорога по горі Побійній, яка була присвячена Ювілейному року Милосердя у Католицькій Церкві.

Далі, святкування продовжилось на відпустовій площі, де відбулася Велика Вечірня. 

О 22.00, у співслужінні численних розпочалась Божественна Літургія, яку очолив о. Йосафат Хаймик ЧСВВ, ректор Василіянського Інституту.

Своїм співом Літургію прикрасив хор братів-студентів ВІФБС.

Опівночі розпочалися нічні чування.

Протягом цих двох днів всі прочани мали нагоду приступити до Св. Тайни Сповіді та Євхаристії, щоб духовно оновитись, подякувати Богу та вимолити потрібні для себе та своєї сім’ї ласки.

Крехівський відпуст завершився Архієрейською Божественною Літургією, яку очолив Преосвященний Владика Василій Тучапець, ЧСВВ, Екзарх Харківський, Протоігумен Провінції Найсвятішого Спасителя в Україні о. Йоан Школик, ЧСВВ, Протоігумен Провінції Святого Миколая о. Андрій Белеканич, ЧСВВ, та інші отці, що прибули на свято.

Повідомив бр. Яків Шумило ЧСВВ

Фото: о. д. Іпатій Ващишин, ЧСВВ

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар