Відбувся ще один християнський табір при Барському монастирі

Вперше за історію храму Різдва Пресвятої Богородиці м. Бар з 1 по 6 серпня відбувся християнський табір «Веселі Канікули з Богом – 2017».

На запрошення місцевого настоятеля о. Йосафата Герляка, ЧСВВ до нашого міста завітали команда аніматорів з м. Кристинопіль (Червоноград), що на Львівщині з парафії св. Юрія при монастирі оо. Василіян. Духовним провідником цього табору був о. Петро Венгрин, ЧСВВ, керівник – Оленка Борейко та аніматори Катя Сичевська і Софія Лисиця. Особливістю табору було те, що такого типу табір у місті Бар проводили вперше. Новизною було те що діти, а їх було більше 30, кожного дня на протязі тижня проводили весело та незвично час з Богом.

Програма табору була досить цікавою: дітей розділили на дві команди, кожного ранку дітки починали день із молитви, веселих бансів та християнських пісень. Опісля молилися Літургію. По завершенні Літургії, потанцювавши банси (дитячі танці під християнські пісні) діти мали можливість послухати катехизу, яка була присвячена темі ЖИТТЯ. По обіді відбувалися гуртки, забави, веселі ігри та запальні банси. І звісно ж на завершення дня знову молитва, адже весь день проводимо з Богом.

Родзинкою цього веселого тижня була подорож у древнє місто Кам`янець-Подільськ, де дітки ознайомились з історією міста, а також оглянули величний замок-фортецю та на завершення дня грали у велику гру в міському парку, шукаючи скарби.

У неділю, завершальний день табору, відбувся концерт, де кожна команда представляла свою назву, гасло та щиро дякували Богові, аніматорській групі та батькам за чудовий табір. Ближче до завершення дня ми затанцювали останні банси, заспівали останні пісні та пригадали собі цілий тиждень презентацією створеною керівником табору.

Ми сподіваємось, що «Веселі Канікули з Богом 2017» запам’ятаються дітям ще надовго. Також надіємось, що результати праці аніматорської групи проявляться у житті кожної дитини.

Аніматорська група на чолі з о.Петром Венгрином, ЧСВВ

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар