З 17 по 26 липня при монастирі оо. Василіян у м. Кристинополі (Червонограді) відбулися «Веселі Канікули з Богом»

Перший тур табору відбувався з 17 по 23 липня. Цього тижня 185 дітей разом з аніматорами спільноти «Марійська Дружина» та братами-студентам ВІФБС під духовним проводом о. Петра Венгрина, ЧСВВ проводили весело час, дізнавалися про ченців василіян та просто раділи, бо могли в особливий спосіб побути разом з Богом.

Програма була присвячена Ювілейному святкуванню 400-ліття Василіянського Чину Святого Йосафата. Кожного дня всіх єднала Свята Літургія на якій кожен міг приступити до Таїнств Покаяння та Євхаристії. Катехизації, ігри, запальні банси а також цікаві гуртки допомагали дітям пізнати щось нове.

Найбажанішою подією усього табору була поїздка до Крехівської обителі, де на всіх учасників чекала цікава величезна гра.

Недільне святкування з нагоди завершення табору розпочалася святковою Літургією. Опісля для усіх дітей та батьків чекав перегляд відео-презентації пройденого тижня та завершальний виступ команд.

Також аніматори Марійської Дружини не зупинилися на проведенні лише одного табору, тому з 24 по 26 липня відбулися «Веселі Канікули з Богом» для найменших парафіян 5-7 років. У цьому таборі взяло участь близько 60 дітей.

https://www.youtube.com/watch?v=N3o14I_CjHY

Діти були щасливі тому, що могли бавитися і веселитися, слухати цікаві катехизації зі своїми друзями та знайомитись з іншими учасниками табору. Своїми маленькими ручками під час гуртків робили чудові речі чим радували своїх батьків вдома.

Христина Джугало

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар