«Веселі канікули з Богом» 2018 у Гошівському монастирі на Ясній Горі

З 23 по 29 липня 2018 року у Гошівському монастирі на Ясній Горі відбувся щорічний табір «Веселі канікули з Богом». Такі яскраві емоції дітей неможливо забути.

Кожного року дітвора віком 7-12 років протягом тижня приходила разом веселитись та прославляти Бога. Цього разу тут об’єдналося більше 200-от дітей.

Темою табору було «Слово Боже». Кожного дня учасники подорожували сторінками Святого Письма. Після перегляду маленьких сценок, на катехизації вони обговорювали теми дня. Йшла мова про створення світу, Мойсея і 10 Божих Заповідей, Різдво Христове, Розп’яття і Воскресіння Ісуса та Зіслання Святого Духа.

Незважаючи на те, що протягом цілого тижня йшов дощ, щодня була насичена програма, за якою діти дізнавались щось нове й цікаве. Майстер-класи, катехизації, банси та активний відпочинок у колі друзів – це лише її частина. Також була спільна молитва на Святій Літургії.

Але були й дні, коли виглядало довгоочікуване сонечко, тоді ще більше веселих ігор не дозволяли нікому сумувати чи почуватись самотнім, а спортивні естафети та «Велика гра» перевіряли кожну команду на дружність та вміння об’єднатись для перемоги. Крім цього, діти мали змогу разом подивитись цікавий мультик. А також був проведений захопливий фотоквест.

Табір завершився спільною Святою Літургією для батьків, дітей та всіх мирян.

Те, що підштовхує туди йти – це щасливі посмішки дітей. Важко передати те відчуття, яке переповнює тебе, коли так міцно обіймають стільки дітлахів, таких щирих та милих. Ці сповнені надії очі, які дивляться на тебе з любов’ю. Заради цього я тут — в таборі.

Щиро дякую команді аніматорів, в якій я вже не перший рік. Саме вони прикладали всі зусилля, щоб діти йшли додому щасливими та з новими знаннями й вміннями.

https://www.youtube.com/watch?v=3KtVU3iIyMs&feature=share

Також висловлюємо щиру подяку Богові за благословення і ласку, ігумену Гошівського монастиря отцю Вінкентію Слободяну, ЧСВВ, духовному провіднику табору отцю Петру Венгрину, ЧСВВ і всім тим, хто спричинився до проведення нашого табору.

Повідомила Яна Нагорна (аніматор)

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар