Василіянські аніматори видали посібник з організації християнських таборів

Спільнота Василіянських аніматорів при храмі Христа Царя м. Івано-Франківська  видала книгу про проведення та організацію таборів «Веселі канікули з Богом» під назвою «З василіянами крізь століття», присвячена Ювілею 400-ліття Василіянського чину.

Шлях розробки книжки був довгим та важким, проте ми щиро хотіли та докладали всіх зусиль, щоб наша книжечка побачила світ. У авторський колектив увійшли: о. Амвросій Козак ЧСВВ; бр. Матей Кравчишин ЧСВВ; Софія Герега; Христина Радик та уся команда Василіянських аніматорів Івано-Франківська, що допомагала у створенні книжки.

У книжці висвітлена програма табору на 7 днів. Подано повністю всі важливі елементи для проведення крутого християнського табору – розпорядки днів, захоплюючі катехизації, сценки, пісні, ігри, банси, квести, описані у загадковій формі та багато іншої цікавої інформації. Також окремо у додатку книжки ви знайдете окремо бланки для реєстрації та запису дітей на табір, обов’язки аніматорів, бланки харчування дітей, план «Веселих канікул», шаблони для квестів і т. д.

Не зважаючи на те, що наша книжка присвячена Ювілею Василіянського чину, подані у ній матеріали безперечно будуть цікавими для кожного, хто працює з дітьми та молоддю не лише на парафіях отців василіан, але й в усій нашій УГКЦ.

Для співпраці та замовлення книжки звертайтесь до адміністрації спільноти Василіянських аніматорів м. Івано-Франківськ, пишучи нам на e-mail: animatory.if.osbm.@gmail.com.

За матеріалами: osbm.if.ua

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар