Урочисте відкриття навчального року у катехитичній школі імені Віталія Байрака м. Жовква

Варто зазначити, що на нашій парафії катехитичну місію здійснюють не тільки сестри-служебниці Непорочної Діви Марії, а й молодь нашого храму, яка, прикладом свого служіння допомагає дітям та іншим молодим особам духовно зростати.

Також свою діяльність відновив гурток «Творімо разом», де діти разом із жовківськими аніматорами мають змогу розвивати свої творчі таланти.

Новинкою цьогорічного катехитичного сезону стало відкриття школи аніматора під назвою МоКаДо (молитва, катехизація, дозвілля), метою якої є виховання підростаючого покоління для Служіння іншим. Приємною несподіванкою було те, що вже на першу нашу зустріч прибуло багато молоді, яка готова жертвувати себе, свій вільний час для добрих справ.

Перша наша зустріч відбулася у веселій, невимушеній обстановці. Всі ділилися позитивними емоціями та передавали частинку свого тепла іншим. Учасникам розповіли про основні засади аніматорства тапривідкрилисвіт бансології.На занятті з акторської майстерності аніматори-початківці мали змогу спробувати себе у ролі акторів. Одягаючи маску на обличчя, ми знімали її з душі і ставали справжніми. Молоді люди із захопленням виконували вправи, які допомагають концентруватися та контролювати власні емоції, адже для актора це чи не найголовніше.Це було чудовою нагодою здружитися усім учасникам, адже бажання долучитися до МоКаДо виявили не лише парафіяни нашого храму.

Вже на першій зустрічі багато хто зрозумів, що школа аніматора – це велика родина, в якій кожна молода людина є потрібною.

Ми сподіваємось, що МоКаДо стане своєрідною естафетою, яку ми хочемо передати наступному поколінню…

Повідомила: Галина Шиделко (парафія оо.Василіян, м.Жовква)


 

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар