У Литві презентували книгу «Місія великого слова»

У неділю, 15.11.2015 р. Б. в храмі "Пресвятої Тройці" була відслужена Архиєрейська Свята Літургія преосвященнішим владикою Іринеєм Біликом, ЧСВВ, каноніком папської  базиліки "Св. Марії Більшої" з Риму.

Після Літургії відбулось представлення книжки "Місія великого слова" (про василіянське книговидання) авторства о. Климентія Стасіва, ЧСВВ, генерального директора друкарні і видавництва "Місіонер".

Зі словом виступили: о. Пантелеймон Саламаха, ЧСВВ, Протоігумен Провінції Найсвятішого Спасителя в Україні, п. д-р Алдона Василяускене, яка виступила з науковою рецензією на книжку, владика Іриней Білик, ЧСВВ, який поділився спогадами з підпілля та автор книги о. Климентій Стасів, ЧСВВ, який подякував всім за присутність та подякував о. Павлу Яхимцю, ЧСВВ, який виступив з ініціативою та запросив о. Климентія, щоб представив цю книгу у Вільнюсі, де колись також діяла василіянська друкарня.

Того ж дня ченці та гості відвідали Будинок національних меншин м.Вільнюс, де привітали п. д-р Алдона Василяускене із 70 річним ювілеєм.

Повідомив: Йосафат Попович, ЧСВВ

Фото: о. д. Іпатій Ващишин, ЧСВВ

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар