Там, де молодь, там завжди весело...

Вечір напередодні Андрія славиться своїм колоритом та українськими традиціями. Кожного року молодь з різних куточків нашої країни намагається весело та цікаво провести його! 

«Ворожити - гріх, а пустувати можна!», - під таким гаслом цими вихідними Жовківські аніматори спільноти МоКаДо (Молитва, катехизація, дозвіля), що при парафії оо. Василіян вкотре зібралися на Андріївські вечорниці. Однак цього року до нашого святкування  приєдналися Марійська Дружина з Червонограда з о. Петром Венгрином ЧСВВ та молодь  храму Св. Йосафата, що у Жовкві, з о. Василем Кметем. Нові знайомства - це завжди незабутньо і весело!

Весела сценка, чудові ігри та конкурси, українські пісні, танці, смачненьке частування – все це чудово наповнило наш вечір народними традиціями та звичаями. Дякуємо нашим гостям, які внесли трішки музичних ноток для нашого свята – це гра на гітарі та саксофоні. Приємно, що українська молодь є надзвичайно талановитою.

Щиро дякуємо гостям, які відгукнулися на наше запрошення розділити з нами Андріївські вечорниці та духовно відпочити разом. Це незабутні враження. Спасибі за Вашу активність та позитив! Ви наповнили наш вечір щирими та незабутніми емоціями. Маємо надію, що це далеко не остання наша здибанка і співпраця! Це був маленький початок великої дружби!

Настя Кріп

Віра Янкович

Галя Шиделко

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар