Майстерня св. Антонія провела чудові майстер-класи з іконопису на склі

Під час табору "Тавор", що проводився при Лаврівському монастирі для дітей, батьки яких перебувають у зоні АТО, іконописна майстерня св. Антонія провела чудові майстер-класи з іконопису на склі.

Іконопис – це не лише мистецька праця, а й духовне збагачення, яке в особливий спосіб веде наш розум та серце до Бога. Працівники майстерні продовжують багатовікову традицію славних іконописців.

Найкраща подяка для майстра це дитячий сміх та щасливі очі юних художників. Малювати може і повинен кожен. На таборових майстер-класах майстри подарували кожній дитині радість від процесу творення, натхнення до мистецтва.

Малювання на склі – не лише можливість для розвитку творчих здібностей дітей, а й ефективний вид арт-терапії, який допомагає дитині розуміти та самовиразити себе, творчо підходити до роботи, висловлювати свої думки, почуття, мрії.

Щира подяка Григорію, Марічці та Андрію, які зреалізували не одну дитячу мрію, заохотили дітей до іконопису та навчили любити мистецтво. Нехай Господь щедро Вас поблагословить.

Якщо ви бажаєте познайомитися з іконописом, побувати на майстер-класі з іконопису чи зробити чудовий подарунок у вигляді ікони телефонуйте за номером тел. +380660549551 або пишіть на e-mail info.ukr.icon@gmail.com.

Ірина Штикало

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар