Літо з василіянами продовжується. Відбулись «Веселі канікули» у Добромилі

Літо – це найяскравіша пора, пора для нових вражень, нестримних емоцій та незабутніх пригод. Додати ще більше яскравих кольорів у ці теплі сонячні дні намагалися аніматори МоКаДо з м. Жовква, які  з 17 по 23 липня при монастирі оо. Василіян в Добромилі провели ще один табір на тему «Веселі канікули з василіянами», яка присвячена 400-річчю Чину. Надзвичайно важливо було провести табір саме на таку тему в колишньому новіціаті ЧСВВ, де свій монаший шлях розпочинав митрополит Андрей Шептицький.

Під час тижня діти відвідали келію-музей Андрея Шептицького та змогли краще поринути в атмосферу часу в якій жив митрополит і зрозуміти роль цієї постаті в історії нашої Церкви та народу.

Кожного ранку за допомогою сценки діти мали можливість театралізовано знайомитися з темою дня, де головні герої разом з дітьми дізнавалися цікаві факти з життя василіян. Також протягом тижня учасники табору приступали до Сповіді та Причастя.

https://www.youtube.com/watch?v=aMa8bOJtoWQ

Не обійшлося без бансів, ігор, змагань та квестів, щоб показати дітям, що життя з Богом є радісним, адже прославляти Його можна і танцем, і піснею, і просто гарним настроєм.

Табір – це особливе місце, де ти відкриваєш своє серце ближнім, а через них – Богові, вчишся любити щодня по новому.

Це був насичений тиждень з василіянами та Богом, який залишив незабутній слід не лише у пам’яті, а й в серцях кожного учасника табору. Ми крокували разом до святості, беручи приклад з ченців-василіян, вчилися, веселилися і робили добро одні для одних. Сподіваємося, що це маленьке зерно, які тиждень сіяли наші аніматори у серця дітей дасть чудові плоди тепер і в майбутньому.

Щиро дякуємо отцеві Симеону Маньку, ЧСВВ, ігумену монастиря в Добромилі за запрошення і довіру аби провести цей тиждень табору весело, корисно та з Богом, а також отцеві Йосафату Вінтоняку, ЧСВВ за духовний провід та цікаві проповіді!!!

Ірина Бутинець, Галина Шиделко

Додамо, що такі табори цього року було проведено і в інших василіянських монастирях аніматорами християнських спільнот, які діють або допомагають при цих монастирях.

Деталі за посиланнями:

 

"ВК з Богом" у Брюховичах

"ВК з Богом" у Жовкві

"ВК з Богом" у Луцьку

"ВК з Богом" у Івано-Франківську (1 і 2 тур)

"ВК з Богом" у Львові

https://www.youtube.com/watch?v=N3o14I_CjHY&feature=youtu.be

"ВК з Богом" у Червонограді

Читайте також:

Коментарів: 0

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар